Het FNRS Ruiterpaspoort

Je ontvangt dit Ruiterpaspoort zodra de lesovereenkomst een feit is.

De kosten van het ruiterpaspoort bedragen E 26,- per jaar. Met deze bijdrage ben je verzekerd van een uitstekende landelijk erkende ruiteropleiding in een veilige omgeving, onder begeleiding van deskundige instructeurs.

Verder biedt het ruiterpaspoort vele voordelen.

Met het FNRS Ruiterpaspoort:

1.      Ben je direct lid van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond (KNHS), de overkoepelende bond van alle paardensporters in Nederland. Dit lidmaatschap verloopt via de FNRS ( Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra), waar wij lid van zijn en welke de ruiteropleidingen co√∂rdineert, bewaakt en verder ontwikkelt.

2.      Heb je de garantie dat je veilig leert paardrijden. Door de maatschappelijke organisaties Stichting Consument en Veiligheid en Stichting Veilige Paardensport ( SVP) worden de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen gesteld aan de accomodatie, de paarden en pony's en de instructeurs. De SVP hanteert hiervoor een onafhankelijk veiligheidscertificaat voor hippische bedrijven in Nederland. Alle FNRS ruitersportcentra zijn in het bezit van dit certificaat.

3.      Heb je toegang tot de landelijk erkende FNRS Ruiteropleidingen, welke speciaal zijn ontwikkeld om plezierig en verantwoord te leren paardrijden. Op elk niveau worden regelmatig proevendagen georganiseerd, waarmee bij goed resultaat promotiepunten zijn te verdienen. Alle ontwikkelingen in je ruiterloopbaan en de behaalde resultaten op de proevendagen worden officieel vastgelegd in het ruiterpaspoort.

4.      Heb je als manegeruiter een aanvullende ongevallenverzekering.

5.      Kun je eenvoudig doorstromen naar de basiswedstrijdsport van de KNHS

6.      Ontvang je elk kwartaal het hippische magazine 'Paard en Leven'

7.      Profiteer je regelmatig van interessante kortingsacties ( zie www.fnrs.nl)

 

Correspondentie en facturen over het ruiterpaspoort ontvang je van de FNRS. Bijgesloten tref je een lesovereenkomst aan. Deze ontvangen wij graag binnen 1 week ondertekend retour. Een pasfoto mag je zelf na ontvangst van je ruiterpaspoort inplakken.

Belangrijk

Wij willen je erop wijzen dat het ruiterpaspoort persoonsgebonden is en bij het stoppen van paardrijden op ons Ruitersportcentrum dien je deze zelf op te zeggen bij de FNRS. Wijzigingen, bijvoorbeeld je adreswijziging, dien je ook zelf door te geven aan de FNRS. Dit kan gemakkelijk via www.fnrs.nl of door een mailtje te sturen naar contacten@fnrs.nl. Vergeet hierbij niet je ruiterpaspoortnummer te vermelden. Wanneer je wisselt van FNRS Ruitersportcentrum blijft je paspoort behouden zodat je verder kunt gaan met je opleiding. ( Vergeet ook hierbij niet door te geven bij de FNRS dat je wisselt van FNRS Ruitersportcentrum )

Wij wensen je een leerzame en plezierige tijd toe op ons ruitersportcentrum!!!!

De Meiden van Haarman