Over ons

Welkom bij de Meiden van Haarman, kortweg MVH. Wij, Hilde, Riejanne, Lotte en Albert Nijhof hebben van onze hobby ons werk gemaakt. Wij houden ons bezig met alle takken van de paardensport. Zo verzorgen wij paardrijlessen voor jong en oud. Wij geven les  op ervaren geklasseerde wedstrijd paarden en  pony’s. Ook worden er elke maand wedstrijden en leuke activiteiten georganiseerd. Er zit veel variatie in de lessen. Af en toe maken we een buitenrit over het prachtige landgoed Verwolde. Daarnaast kun je je opgeven voor o.a. extra cross-, horsemanship- en springlessen of een mooie buitenrit. In de schoolvakanties kun je bij ons op ponykamp. Tevens kunt u genieten op onze mini-camping. 
Zoek je een paard of pony dan kun je ons  vragen om advies en/of bemiddeling en de benodigde begeleiding bij het hebben van een eigen viervoeter. Elk jaar fokken wij zo’n 10 veulens o.a. van onze eigen hengsten Kingston MVH en Easington MVH. Kingston is onze jonge talentvolle hengts en neemt op dit moment succesvol deel aan verschillende jonge paarden competities.  Easington springt op dit moment in het 1.45 met Albert Nijhof . De veulens worden door ons zelf opgefokt, opgeleid en uitgebracht op wedstrijden en in competities. Op ons bedrijf is tevens zorgboerderij Gewoon Daan gevestigd, deze runnen wij samen met onze moeder Marjo Nijhof . Kortom een gezellig familiebedrijf, waar iedereen welkom is.

 

Hilde

vlnr Hilde en Balida Utopia MVH Z ( v. Balisto Z ), Albert, Riejanne en Juvara MVH (v. El Salvador)  en Lotte met Franconville MVH ( v. Sandreo)

Willem en Loetz

 

 

Riejanne Nijhof en Mvh Copiapo (stalnaam Whitesnake)

Vlnr: Albert, Lotte Riejanne, Dick, Hilde en Marjo Nijhof

 

Onze 3 musketiers: Skippy, Loetz en Floris RIP