Paard- en ponyrijden

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons op paardrijden te gaan.

Paardrijden is een hele leuke sport met heel veel verschillende diciplines o.a. dressuur, springen en cross.

Heb je nog nooit pony gereden en lijkt het je leuk om te beginnen, dan kun je eerst een aantal prive lessen van een half uur nemen. Zo leer je op de juiste manier om te gaan met je pony en kun je de pony alleen door de rijbak sturen. Wanneer je dit goed beheerst gaan we verder in een klein groepje en zo gaan we steeds een stapje verder.

Voor deze eerste lessen kun je contact met ons opnemen om een afspraak te maken. In overleg kunnen wij dan een geschikte dag en tijd afspreken.

De kosten voor deze beginners prive lessen zijn voor kinderen E 30,- per keer of E 125,- voor 5 keer, voor volwassenen is dit E 35,- per keer of E 150,- voor 5 keer. Dit bedrag kun je bij de eerste les contant betalen, voor de 1ste les overmaken naar NL 29 RABO 0347343244 tnv Stal Haarman of middels een betaalverzoek.

Wij vinden het erg belangrijk dat de paarden en pony's goed geborsteld worden en op de juiste manier worden opgezadeld, dit kan alleen wanneer je rustig de tijd hebt om op te zadelen. Wij vragen jullie daarom om een half uur voor de les aanwezig te zijn!

 

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over de paard- of ponyrijlessen bij De Meiden Van Haarman, zoals ons lesreglement en de lestarieven. Mogelijk komen er nog kleine wijzigingen.

Heb je interesse in paardrijden vul dan het formulier onderaan deze pagina in, dan zullen wij zsm reageren.


Om je in te schrijven voor de paard- of ponyrijlessen, vragen we je om het  inschrijfformulier in te vullen. Als je het goed hebt doorgelezen en het is ondertekend ( 2 pagina's) , kun je het bij ons inleveren, 


 

 

 


Mochten er nog vragen zijn, dan zullen wij ze graag beantwoorden.

 

 

 

 

Af- en aanmeldingen paardrijles

Wil je graag meer informatie over paardrijden of kun je een keer niet op les komen. Gebruik dan onderstaand formulier . Vul wel even je mailadres in anders kunnen wij geen antwoord geven.