Mini-Camping

Vanaf het campingveld heeft u een mooi uitzicht over de weilanden en de plaatsen op het veld liggen erg ruim voor voldoende privacy. 

In deze prachtige omgeving kunt u heerlijk wandelen, fietsen (routes aanwezig) en natuurlijk puur genieten. Ook voor kinderen is er veel te doen! Op het bedrijf zelf worden elke dag paardrijlessen gegeven. Er is volop ruimte om te spelen, in de speeltuin en met de verschillende dieren. De kinderen mogen helpen met het voeren van de verschillende dieren. Zo zijn er konijnen, cavia’s,kippen en shetlanders.

Uit onze zorgtuin kunt u elke dag heerlijk verse groenten en fruit halen, onze scharrelkippen zorgen elke dag voor verse eieren.

In het Gelderse dorpje Laren is een grote supermarkt aanwezig en ook kleinere winkels en verschillende restaurants zijn hier gevestigd. Ook het plaatselijke buitenzwembad ligt op fietsafstand.
Om even lekker te winkelen of een terrasje te pakken kunt u naar het leuke stadje Lochem gaan, dat op ongeveer 5 km van de camping ligt. 
Het sanitair bestaat uit 3 douches, 4 toiletten en een urinoir. Verder zijn er 3 wastafels, een klein fonteintje, een wascabine en een wasautomaat.
 
De camping is geopend van 15 mrt tot 1 november, wees er snel bij voor een plaatsje!