vakantie activiteiten

Dagje ponykamp

In de herfst- voorjaars- en meivakantie kun je op maandag t/m woensdag een dagje op ponykamp komen.

Deze leuke dag ga je de hele dag voor je "eigen"  pony zorgen.

Wij verwachten alle kinderen om 9.00 uur op de manege. We beginnen met het borstelen van de pony's..daarna gaan we in de binnenbak de ponys longeren, doen we grondwerk en is er een schriktraining.. Na de lunch gaan we de pony's heerlijk borstelen en en "mooi" maken met vlechtjes etc. Wanneer dit klaar is gaan alle kinderen ponyrijden, wanneer het weer dit toelaat een prachtige buitenrit.. Deze geweldige dag is rond 16.00 weer afgelopen.

Heb je nog niet zoveel of geen ervaring dan is dat geen probleem. Wij hebben speciaal voor jullie een aantal grote meiden gevraagd om de hele dag te helpen. Ook tijdens de lessen wordt hier rekening meegehouden.

Zit je niet bij ons op paardrijles maar lijkt het je wel heel leuk, dan ben je van harte welkom.

De kosten  E 45,- pp icl lunch en les/buitenrit.

Je kunt je opgeven voor 1 of meerdere dagen.

Opgeven kan via de mail ; activiteiten@demeidenvanhaarman.nl

Indoor Spring/crosslessen

In de herfstvakantie zijn er Indoor spring/crosslessen. In kleine groepjes heb je een uur spring/crossles.
Om mee te kunnen doen moet je het niveau S40 met een promotiepunt hebben. De lessen zijn op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober om 16, 17 en 18 uur.

Kosten €17,50,- p.p.  12.50 p.p. voor eigen paard/pony  Inhaal/extra lessen kunnen niet worden gebruikt voor deze lessen.
Je kunt je opgeven via de mail of mvh app.

Les: Mijn paard en ik

Op donderdagochtend in de herfstvakantie van 10 tot 12 uur  hebben wij een leuke en leerzame les Mijn paard en ik. In deze les beginnen wij met de basis: Het poetsen en verzorgen in de stal. Daarna gaan we bezig met grondwerk dit houdt in het leiden en begeleiden van een paard (b.v. longeren).  Als laatste onderdeel doen we een stukje schrik/obstakeltraining om ook in spannende situaties je paard onder controle te kunnen houden en te begeleiden. Deze ochtend wordt er niet gereden(alle oefeningen vinden plaats naast het paard (grondwerk)) een rijbroek is niet nodig wel is stevig schoeisel en een cap noodzakelijk!


Kosten € 20,- Inhaal / extra lessen kunnen niet worden gebruikt voor deze les.
Je kunt je opgeven via de mail of Mvh app.

Duo Prive lessen

Ook is het mogelijk om in de vakantie een prive les ( 3/4 uur les en zelf 15 min van te voren losrijden) af te spreken, dressuur of springen.

De kosten zijn E 30,- pp, of E 20,- p.p.en een les die over is (dus geen inhaalles).

Opgeven kan via de mail ; activiteiten@demeidenvanhaarman.nl

Buitenritten

In de herfst- voorjaars- en meivakantie kun je op de maandag t/m donderdag een buitenrit maken.

Wij verwachten de ruiters en amazones een half uur van te voren zodat we op tijd kunnen vertrekken. We maken in principe een rit van ong. 1 uur.

Kosten 25,- pp of E 15,- p.p. en een les die over is (dus geen inhaalles).

Opgeven kan via de mail ; activiteiten@demeidenvanhaarman.nl


Oliebollen Teamspringen

Dit is een wedstrijd waarin verschillende teams, bestaande uit 4 ruiters en 4 paarden/pony's, tegen elkaar de strijd aangaan. Je maakt een eigen team en je mag een voorkeurspony/paard opgeven het is niet gezegd dat je ook daarop mag meedoen. Van elk team gaat om de beurt een ruiter van start. Nadat alle teams zijn geweest gaan de beste teams door naar de finale ronde. Na afloop is de prijsuitreiking. Verkleden voor deze wedstrijd is toegestaan.

De spelregels:
Van elk team gaat om de beurt een ruiter van start. Je springt een parcours zo snel mogelijk, je gemaakte strafpunten worden bij je tijd opgeteld.
De beste teams gaan door naar de finale ronde. In de finale ronde staat de teller weer op 0 dus iedereen begint weer met een schone lei.
In de finale ronde gaat het weer om het team met de snelste tijd.
Na de finale ronde is de prijsuitreiking.

Handig om te weten:
Je wordt om 16.30uur verwacht om je pony/paard klaar te maken.  De wedstrijd begint om 17.30 uur.
Je mag een eigen naam voor je team bedenken.
Kosten zijn 15,00 p.p dus E60,- per team incl oliebollen. Dit graag voor de wedstrijd overmaken/betalen of contant op de dag zelf.

Opgeven:

Via activiteiten@demeidenvanhaarman.nl
Je vermeld daarbij alle namen van de teamgenoten..

Pannenkoekenkerstrit

In de kerstvakantie kun je gezellig het jaar afsluiten met een pannenkoekenkerstrit. Dit is een buitenrit van ong 1 uur en daarna gaan we samen pannenkoeken eten.

De ochtend is om 10 uur opzadelen, 10.30 uur vertrek en de middag is om 14.00 uur opzadelen en 14.30 uur vertrek.

Kosten zijn E 25,- pp incl de pannenkoeken en drinken.Graag contant betalen.

Wil je graag meedoen geef je dan op voor een dag ( deel) dit kan door een mail te sturen naar activiteiten@demeidenvanhaarman.nl

Er kunnen ook mensen meedoen die niet vast bij ons op les zitten.